fbpx

Verbouwingsadvies

krijg antwoord op al je verbouwingsvragen

kvd architectuur architect edegem verbouwingsadvies

Professioneel verbouwingsadvies

Heb je verbouwingsplannen, maar zit je nog met heel wat vragen of dilemma’s? Of sta je op het punt een woning te kopen, maar wil je eerst weten of een verbouwing haalbaar is met je beschikbare budget? Ons verbouwingsadvies geeft je de kans om op een laagdrempelige manier samen te zitten met een architect die je antwoord geeft op al je verbouwingsvragen.

Hoe werkt het?

1. Aanvraag

Je vraagt het verbouwingsadvies aan via onderstaande knop. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met link naar mijn online agenda zodat je zelf je verbouwingsadvies kan inplannen wanneer het je past.

2. Voorbereiding

Je ontvangt via mail een vragenlijst die ervoor zal zorgen dat ik je optimaal kan verder helpen met het verbouwingsadvies. Indien blijkt dat ik meer info nodig heb, zal ik je persoonlijk telefonisch contacteren.

3. Plaatsbezoek

Voor het verbouwingsadvies zelf kom ik ter plaatse antwoord geven op al je vragen. Indien gewenst kan er achteraf een verslag worden opgemaakt zodat je de antwoorden ook op papier hebt.

Wat is mijn investering?

Voor slechts €255 excl. BTW * kan jij al samenzitten en professioneel verbouwingsadvies krijgen van een architect.

Dit kleine bedrag is maar een fractie van het budget dat je zal spenderen aan de verbouwing zelf.

Bovendien krijg je de nodige inzichten die je heel wat geld en kopzorgen zullen besparen.

* Achteraf te betalen. Bij een verdere samenwerking wordt de prijs van het verbouwingsadvies terugbetaald.

Koekje erbij?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren. Door de website te blijven gebruiken accepteer je ons cookiebeleid.