fbpx

Verbouwingsproject

een verbouwing maakt zowel je woning als je leven mooier

uitbreiding-wintertuin-poolhouse-zwembad-temse

ken je dat gevoel van ...

gelukkig kan het ook anders!

Beeld je eens in dat je na een verbouwing…

kyra van dorst architect edegem

Een vrijblijvende offerte op maat

Ik kijk er enorm naar uit om je te helpen bij het creëren van je droomwoning! Of het nu gaat om een badkamer- of keukenrenovatie, een woninguitbreiding of een totaalverbouwing…

Ieder project is uniek en dat weerspiegelt zich ook in mijn takenpakket. Zo zal ik na het intakegesprek een offerte op maat opstellen, volledig afgestemd op jouw woning, wensen én budget. Gaande van een totaalontwerp tot de vergunningsaanvraag, het uitvoeringsdossier, de aanbesteding, de opvolging van de werken en de interieurstyling. Jij beslist zelf hoe ver we hierin gaan.

Ben je benieuwd naar meer? Plan via de knop hieronder jouw intakegesprek en ik kom binnenkort bij je langs om kennis te maken, je woondroom te bespreken en mijn werkwijze toe te lichten.

waarom samenwerken met kvd architectuur?

Richtprijzen*

 • Basis interieurontwerp (per ruimte +/- 30 m²) € 3.000

  Opmeting, moodboard, gedetailleerd grondplan, verlichtingsplan, voorstel kleuren / materialen, 3D visualisaties

 • Compleet interieurontwerp (per ruimte +/- 30 m²) € 5.000

  Basis interieurontwerp + voorstel meubels / verlichting / decoratie, shoppinglijst, stalenbox materialen

 • Compleet interieurontwerp + opvolging uitvoering (per ruimte +/- 30 m²) € 9.000

  Compleet interieurontwerp + offertes opvragen, planning, coördinatie, opvolging van de werken

 • Ontwerp + vergunning + gedeeltelijke opvolging uitvoering (woninguitbreiding) € 12.000

  Ontwerp interieur & exterieur, vergunningsaanvraag, offertes opvragen, planning, coördinatie, opvolging van de werken ruwbouw wind-/waterdicht

 • Ontwerp + vergunning + volledige opvolging uitvoering (woninguitbreiding) € 15.000

  Ontwerp interieur & exterieur, vergunningsaanvraag, offertes opvragen, planning, coördinatie, opvolging van de werken ruwbouw t.e.m. afwerking

 • Ontwerp + vergunning + gedeeltelijke opvolging uitvoering (volledige woning) € 15.000

  Ontwerp interieur & exterieur, vergunningsaanvraag, offertes opvragen, planning, coördinatie, opvolging van de werken ruwbouw wind-/waterdicht

 • Ontwerp + vergunning + volledige opvolging uitvoering (volledige woning) € 19.000

  Ontwerp interieur & exterieur, vergunningsaanvraag, offertes opvragen, planning, coördinatie, opvolging van de werken ruwbouw t.e.m. afwerking

* Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen excl. BTW. Wij maken steeds een offerte op maat – afgestemd op jouw project, budget en wensen.

veelgestelde vragen

KVD Architectuur is werkzaam in een straal van 30 km rond Edegem.

Nee: Ik kom gratis bij je langs zodat we eerst kunnen zien hoe ik je kan helpen en of er wel een klik is. Vervolgens stel ik een volledig vrijblijvende offerte op.

Forfaitair: Het ereloon wordt op voorhand vastgelegd op basis van het takenpakket. Je weet dus van bij de start hoeveel je architect zal kosten. Het ereloon wordt opgesplitst in facturatieschijven dewelke worden verdeeld over de projectfases.

Ja: Je kan mijn takenpakket beperken tot enkel het ontwerp. Met dit ontwerp kan je zelf aan de slag of op zoek gaan naar uitvoerders. Indien er een vergunning of melding vereist is zal ik dit van te voren melden.

Nee: Als ik een vergunning moet aanvragen dan ben ik deontologisch verplicht om de vergunningsplichtige werken op te volgen in functie van mijn tienjarige aansprakelijkheid. Je kan in dit geval kiezen voor opvolging tot ruwbouw wind-/waterdicht of de volledige opvolging van je project.

Ja: Ik stel je voor aan aannemers waar ik eerder mee heb samengewerkt, maar je mag zelf ook offertes opvragen bij andere aannemers. De eindbeslissing ligt bij jou.

Deels: De ruwbouw wind- en waterdicht dient te worden uitgevoerd door een erkend aannemer in functie van de tienjarige aansprakelijkheid. Met technieken en afwerking mag je zelf aan de slag gaan.

Koekje erbij?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren. Door de website te blijven gebruiken accepteer je ons cookiebeleid.