fbpx
uitbreiding-wintertuin-poolhouse-zwembad-temse

Verbouwing P&R in Temse

Realisatie van een wintertuin en poolhouse met zwembad

Bij Verbouwing P&R in Temse hebben we de droom van onze klant werkelijkheid laten worden door een prachtige uitbreiding en nieuwbouw te realiseren. Met als kroonjuweel een adembenemende wintertuin en een luxe poolhouse compleet met zwembad en jacuzzi, hebben we een oase van rust gecreëerd waar het hele jaar door van genoten kan worden.

Projectdoelen en kenmerken

Ons doel was om het leven van onze klant naar buiten te brengen, zelfs in de winter, en hun buitenruimte te transformeren tot een vakantiebestemming in eigen huis en tuin. De strakke vormgeving met aandacht voor uitlijning in zowel het grondplan als de gevels, zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De glazen panelen kunnen volledig worden geopend, waardoor het interieur en exterieur in elkaar overvloeien, en de natuurstenen vloer kan ongehinderd doorlopen. De wintertuin profiteert van een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de lichtstraat, terwijl het lamellendak van de poolhouse zorgt voor flexibiliteit en comfort, ongeacht het weer.

Stijl en functionaliteit

Met een neutraal kleurenpalet van wit en beige-bruine tinten, aangevuld met zwarte accenten, hebben we een tijdloze en serene sfeer gecreëerd. De toevoeging van een gashaard in de wintertuin en een moderne keuken met afzuiginstallatie in de poolhouse, stellen de bewoners in staat om het hele jaar door te genieten van hun buitenruimte, inclusief de winterse BBQ’s met de kamado.

Geniet het hele jaar door

Dankzij Verbouwing P&R genieten de bewoners nu het hele jaar door van hun tuin, waar ontspanning en luxe hand in hand gaan.  Ontdek hoe dichterbij het is dan u denkt en neem vandaag nog contact met ons op.

Foto’s: Bart Gosselin Photography

Klaar om jouw droomwoning te realiseren?

Kyra Van Dorst: architect en interieurarchitect

Hallo, ik ben Kyra, trotse zaakvoerder van KVD Architectuur. Bij ons draait alles om het realiseren van jouw droomwoning.

We bieden begeleiding en opvolging op maat voor ieder project.

Met onze expertise in architectuur, interieur en energiezuinigheid streven we naar de perfecte balans tussen comfort, stijl en duurzaamheid.

Bij ons staat jouw droom centraal, pas als deze helder is koppelen we terug naar het budget. Samen maken we een plan op maat dat aan al jouw wensen voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw droomwoning realiseren.