fbpx

GRATIS TRAINING

Hoe je heel wat tijd en geld kan besparen tijdens je verbouwing

Hoera, je gaat binnenkort verbouwen! Je ziet het volledig zitten, maar af en toe word je toch overvallen door een kleine paniekaanval wanneer je denkt aan alles dat er moet gebeuren en hoe weinig je eigenlijk zelf van verbouwen en renoveren af weet…

“Gaat dit wel goed komen?” spookt misschien regelmatig door je hoofd. Want er kan echt veel mislopen bij een renovatie. Zaken waar je op voorhand niet aan denkt waardoor de kosten oplopen, aannemers die vertraging oplopen of hun beloftes niet nakomen, foute keuzes maken door er te weinig over na te denken,…

Geloof me, ik (zelfs als architect!) maakte het zelf mee.

Maar gelukkig weet ik daardoor maar al te goed waar je op moet letten bij een verbouwing! Goed voorbereid aan het avontuur beginnen brengt je al een heel eind op weg, en daar wil ik je graag bij helpen.

Speciaal voor jou, jij die op het punt staat om aan een verbouwing te beginnen, maakte ik een gratis training: Zo bespaar je tijd en geld tijdens je verbouwing!

Dat klinkt goed hé? Sneller in je nieuwe woning kunnen intrekken én centjes overhouden voor de inrichting van je dromen. Da’s een dubbele win.

VERBOUWEN IS AL DUUR GENOEG...

Schrijf je in voor deze gratis training en krijg een concreet stappenplan met kostenbesparende tips. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt de training meteen gratis en voor niets in je mailbox.

Je kan op elk moment uitschrijven. Lees ons Privacy Beleid voor meer details.
Veel succes met je verbouwing!
Architect Engineer Design Working on Blueprint Planning Concept. Construction Concept

WAT JE ZAL LEREN IN DEZE TRAINING

Als je het verkeerd aanpakt kan er tijdens je verbouwing heel wat mis gaan (= extra tijd en kosten)...

Deze training geeft jou de inzichten die je nodig hebt voor een vlotte verbouwing.

totaalverbouwing-architect-edegem

OVER ONS

KVD Architectuur, jouw toegankelijke en betrouwbare partner voor je totaalverbouwing.

Deze training wordt gegeven door Kyra Van Dorst.

Kyra wil de stap tot verbouwen verkleinen door bij ieder project een persoonlijke begeleiding te bieden en kopzorgen bij opdrachtgevers weg te nemen.

Verbouwen is de toekomst! En er zijn nog heel veel woningen met enorm veel potentie die schreeuwen om getransformeerd te worden. Het is een fantastisch gevoel om een woning die op het eerste zicht maar niks lijkt, om te vormen tot je droomwoning. Het is onze persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen daarbij te helpen en zin te doen krijgen om te verbouwen!