fbpx

BASIS FORMULE

architect-edegem

Ruwbouw wind- en waterdicht

Herkenbaar? Dan is de basis formule ideaal voor jou!

Als je van plan bent om de werken voor een groot deel zelf uit te voeren of te coördineren dan is een samenwerking van A tot Z niet noodzakelijk.

Je bent hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een architect die voor jou de vergunning in orde brengt zodat jij kan starten aan je verbouwing, klopt dat?

Ik begrijp je redenering, maar een samenwerking met een architect gaat net iets verder dan het opstellen en indienen van de vergunningsaanvraag. Als architect moet ik mij strikt houden aan de deontologische verplichtingen van het beroep architect.

Zo moet ik onder andere een ontwerp uitwerken dat de bouwvoorschriften en wetgevingen respecteert. Bovendien ben ik ook verplicht om de werken op te volgen van de vergunningsaanvraag die ik voor jou indien. De opvolging van de werken is namelijk belangrijk in functie van mijn tienjarige aansprakelijkheid.

Met dit in het achterhoofd bied ik je een basis formule aan waarbij ik mijn opdracht kan beperken tot de vergunningsplichtige werken. In deze formule zorg ik voor een ontwerp op maat. Vervolgens vraag ik de vergunning aan en maak ik het uitvoeringsdossier op. Tenslotte volg ik tijdens de uitvoering enkel de gesloten ruwbouwwerken inclusief dak- en geveldichting op.

Deze formule is enkel mogelijk als de vergunningsplichtige werken worden uitgevoerd door een erkend aannemer en door mij worden opgevolgd en gecontroleerd. De overige werken (sanitair, verwarming, elektriciteit, afwerking, …) kunnen indien gewenst worden uitgevoerd of gecoördineerd door jou.

Richtprijs: Vanaf €10.950 excl. BTW

WERKWIJZE

  • Intakegesprek

    Tijdens een vrijbijvend gesprek bij jou ter plaatse maken we kennis en overlopen we samen de verbouwplannen die je in gedachten hebt zodat we kunnen bepalen wat we voor je kunnen betekenen.

  • Offerte

    Nu we een concreet idee hebben van je project, kunnen wij een takenpakket samenstellen en een vrijblijvende offerte opmaken. Deze offerte kunnen we in een online gesprek samen doorlopen.

  • Samenwerking

    Wanneer jij de offerte hebt goedgekeurd kan onze samenwerking van start gaan. Wij zetten alles op alles om jouw droomwoning waar te maken en zorgen ervoor dat jij je geenzorgen hoeft te maken.