fbpx

ALL IN FORMULE

architect-edegem

Sit back, relax and enjoy the ride!

Klink dit goed? Dan is de all in formule exact wat je nodig hebt!

Bij een verbouwing kan er heel wat mis gaan als je onvoorbereid en met onvoldoende kennis van start gaat. Er is zo gigantisch veel waaraan gedacht moet worden in al de verschillende fases, dat je heel gemakkelijk iets over het hoofd kan zien.

Gelukkig sta je er hier niet alleen voor! Ik pak het met alle plezier volledig van je over zodat jij je geen zorgen hoeft te maken doorheen het gehele verbouwingsproces.

Zo zorg ik voor een logisch en doordacht ontwerp dat volledig voldoet aan jouw wensen, gebruiksgemak en comfort. Dit ontwerp breng ik tot leven aan de hand van 3D visualisaties zodat jij een goed beeld kan vormen van hoe je woning er na de verbouwing zal uitzien. Je zult verstelt staan van onze voorstellen!

Wanneer het ontwerp naar wens is ga ik in gesprek met de gemeente. We zorgen ervoor dat zij achter het ontwerp staan en jouw vergunning met plezier goedkeuren.

Vervolgens werk ik het uitvoeringsdossier tot in de puntjes uit en spreek ik mijn connecties aan bij de selectie van een geschikte en betrouwbare aannemer.

En tenslotte kunnen de werken van start gaan! Ook hier hoef jij je van niks aan te trekken. Ik breng wekelijks een werfbezoek, stuur de aannemers bij waar nodig, houd de planning in de gaten, controleer de facturen van de aannemers, …

Voor je het weet is je verbouwing afgerond en kan je genieten van je prachtig verbouwde woning. Nodig die familie en vrienden maar al uit 😉

Richtprijs: Vanaf €15.950 excl. BTW 

WERKWIJZE

  • Intakegesprek

    Tijdens een vrijbijvend gesprek bij jou ter plaatse maken we kennis en overlopen we samen de verbouwplannen die je in gedachten hebt zodat we kunnen bepalen wat we voor je kunnen betekenen.

  • Offerte

    Nu we een concreet idee hebben van je project, kunnen wij een takenpakket samenstellen en een vrijblijvende offerte opmaken. Deze offerte kunnen we in een online gesprek samen doorlopen.

  • Samenwerking

    Wanneer jij de offerte hebt goedgekeurd kan onze samenwerking van start gaan. Wij zetten alles op alles om jouw droomwoning waar te maken en zorgen ervoor dat jij je geenzorgen hoeft te maken.